„W ogniu pytań”: Robert Sowa

„W ogniu pytań”: Robert Sowa Radio ZET Gold

W najnowszym odcinku programu „W ogniu pytań” u Mirka Szczepanika gościem jest jeden z najlepszych kucharzy w Polsce - Robert Sowa.

„W ogniu pytań” w Radiu ZET Gold goście odpowiadają na serię niespodziewanych, zaskakujących i często zabawnych pytań, które dla siebie wylosowali. W tym odcinku Robert Sowa zdradził m.in., jakie jest jego życiowe motto, w jakim chciałby zamieszkać filmie oraz co zawsze ma w lodówce.

"

Ser wiejski granulowany który lubię, jajka dwużółtkowe wiejskie, po które jeżdżę specjalnie pod Hale Mirowską. Jest też woda mineralna gazowana i oczywiście w szufladzie dolnej kefir. No bo jakbym czasem na drugi dzień był zmęczony, to taki zimny kefir zawsze stawia mnie na nogi. "

Co Robert Sowa gotował piłkarzom na mistrzostwach świata w 2002 roku, jaki według niego jest dobry sposób na podryw? Koniecznie sprawdźcie!

„W ogniu pytań” w Radiu ZET Gold w każdy piątek po 9:00.

Więcej: